Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде лепят спукани стъкла?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде лепят спукани стъкла?

Каде лепят спукани стъкла? Колко струва и телефон и адрес да отида да ми го лепнат, че на две места ми е спукано от разни камъчета които хвърчат от гумите на тировете
    Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

А зашо ше го лепиш ако имаш каско сменяй с ново
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Е, добре де, ако го залепя ще си е като ново, не е ли така или винаги си личи. Да казват тези дето са лепили...По принцип ми платиха от каското 120 лв. незнам дали ще стигнат

Comment

Лепил съм люспи на Сточна гара - до сервиза, в който маркират автомобилите.
        Преценяваш сам, но така или иначе преди следващото застраховане трябва да си смениш стъклото, така че по-добре го направи сега вместо да дваш пари и да губиш време за лепене.

Comment

Първоначално публикувано от evgeni_bb
          Лепил съм люспи на Сточна гара - до сервиза, в който маркират автомобилите.
          Преценяваш сам, но така или иначе преди следващото застраховане трябва да си смениш стъклото, така че по-добре го направи сега вместо да дваш пари и да губиш време за лепене.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

най-добре сменяй, колкото и да го лепят няма да стане ново
            155 2.0 traktor

Comment

Aз обаче няма как да го сменя - имам само една люспичка около и малко цепната около 2 мм - обаче така я взех и застрахователя няма да ми го плати - то аз го видях чак като я маркираха- толкова малко беше че не съм го видял като я вземах та въпроса е такава малка цепнатина дали могат да я направят да не се вижда
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                та въпросЪТ е такава малка цепнатина дали могат да я направят да не се вижда

могат
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Правят ги много добре спуканите стъкла / 0888873127/.....в смисъл, че не си личи по никакъв начин...обаче това място си остава слабо за стъклото! Струва 10-15 лв на сантиметър.
                  За ново стъкло имаш поне 3 варианта:
                  1.От Ванто - оригинално - около 500 лв. и 1-3 месеца за поръчката
                  2.Кобра - 120 лв с монтажа....обаче са турски и са криви....отврат се вижда през тях
                  3.Pilkington - това е фирмата, която произвежда ориг. стъклата на повечето европейски марки коли вкл. и Алфа Ромео - 220 лв с монтаж...абсолютно 1 към 1 с оригиналното е, само дето не пише АР....намират се до Рамстор....

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                  1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Meрси за инфото- сигурно за сега ще запълня цепнатината - все пак е пренебрежимо малка - казах ви че е някакви милиметри - ще я измеря- номера е като правя новото каско да пишат стъклото като здраво и ако после стане нещо да платят новото
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                      Правят ги много добре спуканите стъкла / 0888873127/.....в смисъл, че не си личи по никакъв начин...обаче това място си остава слабо за стъклото! Струва 10-15 лв на сантиметър.
                      За ново стъкло имаш поне 3 варианта:
                      1.От Ванто - оригинално - около 500 лв. и 1-3 месеца за поръчката
                      2.Кобра - 120 лв с монтажа....обаче са турски и са криви....отврат се вижда през тях
                      3.Pilkington - това е фирмата, която произвежда ориг. стъклата на повечето европейски марки коли вкл. и Алфа Ромео - 220 лв с монтаж...абсолютно 1 към 1 с оригиналното е, само дето не пише АР....намират се до Рамстор....

Мерси колега за инфото. Аз знам Рамстор който е на Стамболииски, този ли е, че да ги проверя тези стъкла Пилкинтон?

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                        Първоначално публикувано от BatVas
                        та въпросЪТ е такава малка цепнатина дали могат да я направят да не се вижда

могат
                        Стига да не е прекалено късно защото се пълни с прах и немагат да го направят/така са ми казвали на мен поне/

Comment

хайде и аз съм в кюпа... днес баща ми както се сабличаше и трясна главата в огледалото след което видях че е спукал предното стъкло... цепнатината е около 10-тина сми според мен ще продължи да расте. Та мисълта ми е има ли вариант в който да ми го залепят и да не личи толкова и другият е колко е едно ново стъкло ?
                          Lexus Is200
                          Honda CBR 600 F4i

Comment

не ти го препоръчвам. По-добре нов джам
                            Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Имах една точка от камъче на Форда и си карах така 1г, един ден се пукна както си седях вътре на изгасена кола, а го бях пазарил да го продавам. И това ако не е знак! Отмъщението на автомобила. Така и не я продадох.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X