If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каде лепят спукани стъкла? Колко струва и телефон и адрес да отида да ми го лепнат, че на две места ми е спукано от разни камъчета които хвърчат от гумите на тировете
Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!
Е, добре де, ако го залепя ще си е като ново, не е ли така или винаги си личи. Да казват тези дето са лепили...По принцип ми платиха от каското 120 лв. незнам дали ще стигнат
Лепил съм люспи на Сточна гара - до сервиза, в който маркират автомобилите.
Преценяваш сам, но така или иначе преди следващото застраховане трябва да си смениш стъклото, така че по-добре го направи сега вместо да дваш пари и да губиш време за лепене.
Лепил съм люспи на Сточна гара - до сервиза, в който маркират автомобилите.
Преценяваш сам, но така или иначе преди следващото застраховане трябва да си смениш стъклото, така че по-добре го направи сега вместо да дваш пари и да губиш време за лепене.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Aз обаче няма как да го сменя - имам само една люспичка около и малко цепната около 2 мм - обаче така я взех и застрахователя няма да ми го плати - то аз го видях чак като я маркираха- толкова малко беше че не съм го видял като я вземах та въпроса е такава малка цепнатина дали могат да я направят да не се вижда
Правят ги много добре спуканите стъкла / 0888873127/.....в смисъл, че не си личи по никакъв начин...обаче това място си остава слабо за стъклото! Струва 10-15 лв на сантиметър.
За ново стъкло имаш поне 3 варианта:
1.От Ванто - оригинално - около 500 лв. и 1-3 месеца за поръчката
2.Кобра - 120 лв с монтажа....обаче са турски и са криви....отврат се вижда през тях
3.Pilkington - това е фирмата, която произвежда ориг. стъклата на повечето европейски марки коли вкл. и Алфа Ромео - 220 лв с монтаж...абсолютно 1 към 1 с оригиналното е, само дето не пише АР....намират се до Рамстор....
Meрси за инфото- сигурно за сега ще запълня цепнатината - все пак е пренебрежимо малка - казах ви че е някакви милиметри - ще я измеря- номера е като правя новото каско да пишат стъклото като здраво и ако после стане нещо да платят новото
Правят ги много добре спуканите стъкла / 0888873127/.....в смисъл, че не си личи по никакъв начин...обаче това място си остава слабо за стъклото! Струва 10-15 лв на сантиметър.
За ново стъкло имаш поне 3 варианта:
1.От Ванто - оригинално - около 500 лв. и 1-3 месеца за поръчката
2.Кобра - 120 лв с монтажа....обаче са турски и са криви....отврат се вижда през тях
3.Pilkington - това е фирмата, която произвежда ориг. стъклата на повечето европейски марки коли вкл. и Алфа Ромео - 220 лв с монтаж...абсолютно 1 към 1 с оригиналното е, само дето не пише АР....намират се до Рамстор....
Мерси колега за инфото. Аз знам Рамстор който е на Стамболииски, този ли е, че да ги проверя тези стъкла Пилкинтон?
хайде и аз съм в кюпа... днес баща ми както се сабличаше и трясна главата в огледалото след което видях че е спукал предното стъкло... цепнатината е около 10-тина сми според мен ще продължи да расте. Та мисълта ми е има ли вариант в който да ми го залепят и да не личи толкова и другият е колко е едно ново стъкло ?
Имах една точка от камъче на Форда и си карах така 1г, един ден се пукна както си седях вътре на изгасена кола, а го бях пазарил да го продавам. И това ако не е знак! Отмъщението на автомобила. Така и не я продадох.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment